Tili-Kankare Oy
Tili-Kankare logo
Ohjelmistot

Olemme Procountorin Partneri -tilitoimisto
Procountor Taloushallinto -ohjelmisto on täysin sähköinen taloushallinnon pilvipalveluohjelmisto. Ohjelmisto soveltuu erityisen hyvin yritysten ja tilitoimiston yhteiskäyttöön. 

Olemme Lemonsoft tilitoimistokumppani
Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä on täysin sähköinen pilvipalveluohjelmisto. Ohjelmisto soveltuu erityisen hyvin yrityksille joilla on tuotannolista toimintaa. 

Ohjelmistojen koulutus 
Tarjoamme koulutusta Procountor ja Lemonsoft ohjelmistojen käyttämiseen. 

Ota Yhteyttä
Procountor
Lemonsoft


Palvelut
  1. Hoidamme yrityksenne kirjanpidon, tilinpäätöksen sekä veroilmoitukset. Raportit tuotamme Teille sovitun aikataulun mukaisesti ja sisällöllä joka tukee liiketoimintaanne. Teemme kirjanpidon myös asiakkaiden järjestelmissä.
  2. Palkanlaskenta ja palkanmaksu ovat yrityksen keskeisimpiä ja kriittisimpiä toimintoja. Hoidamme palkat asiantuntevasti toimialakohtaiset tarpeet huomioiden.
  3. Talouspäällikkö palvelu soveltuu erityisen hyvin yritykselle, joka tarvitsee säännöllistä lisäresurssia taloushallinnon ja tulosraportoinnin ohjaamiseen ja kehittämiseen. Talouspäällikkömme palvelumme kautta myös budjetoinnit ja investointilaskelmat.
  4. Tarjoamme yhteistyökumppaniemme taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä käyttöönne. Olemme Procountor Partneri -tilitoimisto ja Lemonsoft tilitoimistokumppani.
  5. Kaikilla kirjanpitoasiakkailla on nimetty asiakaskohtainen kirjanpitäjä varahenkilöineen. Nimetty kirjanpitäjä toimi yhteyshenkilönä myös yhteistyöhön liittyvissä asioissa.
  6. Autamme yritystoimintasi alkuun. Neuvomme oikean yhtiömuodon valinnassa sekä hoidamme koko perustamisprosessin.
Kirjanpito
Palkanlaskenta
Talouspäällikkö
Ohjelmistot
Yhteyshenkilöt
Uudet yritykset
Ota yhteyttä
Nimi
Email
Viesti
Puhelin
Submit
Tili-Kankare Oy
Kyröntie 31
21800 Kyrö

Yhteystiedot

Palvelut

Tietopankki

​​
Auktorisoitu tilitoimisto
Miksi auktorisoitu tilitoimisto?
YritaSijoita

Tili-Kankare Oy
Logomo Byrå
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

Kyröntie 3, 21800 Kyrö

050 591 8439
asiakaspalvelu(at)tilikankare.fi

Tili-Kankare Oy